2019. júl 31.

Lánybúcsú a Szépműben

írta: Mirrorka
Lánybúcsú a Szépműben

dsc2553-1rs-1024x622.jpg 

Bárcsak lett volna ilyen programja a Szépműnek, mikor én mentem férjhez. A múzeum új lánybúcsús programja még a Szépműs álomszülinapnál is jobb lehet. 

A költsége 35 000 Ft/csoport + ha jól értem a belépő. Nem a legolcsóbb szórakozás, de szerintem tökéletes alternatíva limuzin és f@szos torta helyett. A rendhagyó lánybúcsú témája is klassz: a legszebbnek járó aranyalma. 

Lánybúcsúztató a Szépművészeti Múzeumban

Amikor a viszály istennőjét egy ízben nem hívták meg egy lakodalomba, bosszúból ráírta egy aranyalmára, hogy „A legszebbnek”, majd begurította az isteni násznép közé. A terv működött, az almán rögtön hajba kapott három gyönyörű istennő. A legszebb földi férfit, Párisz trójai királyfit kérték fel, hogy eldöntse a versenyt. Mind a hárman vonzó ígéretekkel próbálták befolyásolni a döntőbírót, aki a végén a szívére hallgatott és a szerelmet választotta…

Kié lesz az aranyalma?

A szerelmet és a nemiséget jelképező alma szimbólum, amelyet időtlen idők óta a nőkkel hozunk kapcsolatba. A leánybúcsún a nőiség témájával foglalkozunk és egyetemes kérdésekre aktuális válaszokat találunk. A Szépművészeti Múzeum műtárgyainak segítségével olyan érdekes és örökérvényű történeteket ismerünk meg, amelyeknek tanulságaiból merítve a menyasszony tudással felvértezve indulhat útjára. De talán még ennél is fontosabb, hogy az aranyalmához vezető úton inspiráló példaképek és szerető barátnők kísérik.

Az aranyalmához vezető út élvezetekkel van kikövezve!

A Szépművészeti Múzeum lánybúcsújának ötletét a múzeumban dolgozó fiatal nők tapasztalatai ihlették. A személyre szabott, exkluzív programot pezsgőzéssel kezdjük. Ezt követően a menyasszony és csapata kihívások egész sorával találkozik. Szabadverset írunk, anatómiakvízt oldunk meg, sőt arra is fény derül, hogy mennyire vagyunk szenvedélyes szeretők.

 Részletek a Szépmű honlapján.

Címkép forrása: Szépművészeti Múzeum

Szólj hozzá

program buli ajándék lánybúcsú Szépművészeti Múzeum